Menu

Stuzzichini

  • Bruschetta con Acciughe 10
  • Oester 4.5 p/st
  • Half dozijn oesters 25
  • FIGO oester 7 p/st
  • Affettati 15

    gesneden Italiaanse vleeswaren

Antipasti

  • CANNELLONI DI DAIKON (V) 17

    Cannelloni van daikon, walnoot, kikkerewt, maanzaad

  • TarTARE DI SPADA 18

    Tartaar van zwaardvis, tomatencrème, roze peper, olijvencrumble

  • FAGOTTINI DI BIETOLE (V) 17

    Gevulde fagottini van rode biet, geitenkaas, hazelnoot

  • CARPACCIO DI MANZO 18

    Carpaccio van rund, rucola, parmezaan, truffel

  • ANATRA ALLA VENEZIANA 18

    Gekonfijte eend in bladerdeeg, dragon, vijgen

Primi

  • GNOCCHI CON ZUCCA & SAlViA (V) 22

    Gnocchi met pompoen, salie, bruine boter

  • RISOTTO AI FUNGHi PORCINI (V) 23

    Risotto met porcini, pecorino, tijm

  • MAFALDE ALLA ‘NDUJA 24

    Mafalde pasta, ‘Nduja, bosui

Secondi

  • BRASATO ALLA MILANESE 28

    Zachtgegaarde runderwang, polenta, kalfsjus, boerenkool

  • PORCHETTA ALL’ALBICOCCA 28

    Varkenshaas gerold in pancetta, rozemarijn jus, peterseliewortel

  • FILETTO DI NASELLO 28

    Zachtgegaarde heekfilet, kruidenkorst, antiboise

  • MELANZANE (V) 26

    Aubergine, béchamel, San Marzano tomaat

  • SPECIAL: TOURNEDOS TRI-COLORE 36

    Gebakken tournedos, salsa verde, zwarte knoflook, paprika + 7,- indien menu

Dolci

  • Semifreddo al finocchio 12

    Semifreddo met venkel, karamel, olijfolie

  • Pera stufata 12

    Gestoofde peer, witte chocolade mouse, witte chocolade schotsen

  • Formaggio 17

    chef’s selectie van Italiaanse kazen

Contorni

  • Patate al Forno 6

    rozemarijn – zeezout – olijfolie

  • Insalata di rucola 6

    Parmezaan – citroendressing – zwarte peper

  • Pasta aglio-olio 6

    knoflook – chili – peterselie

Gerechten zijn te bestellen in een 3-, 4- of 5-gangen menu (prijzen bovenaan) of als à la carte gerecht. De à la carte prijzen staan achter de gerechten benoemd. Op vrijdag & zaterdag serveren wij enkel ons menu. 

Indien er sprake is van dieetwensen of allergieën vernemen wij dit graag bij reservering, zodat onze keuken hier tijdig mee aan de slag kan. Ter plekke doorgegeven dieetwensen of allergieën kunnen resulteren in een beperking van de te kiezen gerechten. 

(V) = vegetarisch