à la carte enkel mogelijk van dinsdag t/m donderdag
gesneden Italiaanse vleeswaren
Cannelloni van daikon, walnoot, kikkerewt, maanzaad
Tartaar van zwaardvis, tomatencrème, roze peper, olijvencrumble
Gevulde fagottini van rode biet, geitenkaas, hazelnoot
Carpaccio van rund, rucola, parmezaan, truffel
Gekonfijte eend in bladerdeeg, dragon, vijgen
Gnocchi met pompoen, salie, bruine boter
Risotto met porcini, pecorino, tijm
Mafalde pasta, ‘Nduja, bosui
Zachtgegaarde runderwang, polenta, kalfsjus, boerenkool
Varkenshaas gerold in pancetta, rozemarijn jus, peterseliewortel
Zachtgegaarde heekfilet, kruidenkorst, antiboise
Aubergine, béchamel, San Marzano tomaat
Gebakken tournedos, salsa verde, zwarte knoflook, paprika + 7,- indien menu
Semifreddo met venkel, karamel, olijfolie
Gestoofde peer, witte chocolade mouse, witte chocolade schotsen
chef’s selectie van Italiaanse kazen
rozemarijn – zeezout – olijfolie
Parmezaan – citroendressing – zwarte peper
knoflook – chili – peterselie
Gerechten zijn te bestellen in een 3-, 4- of 5-gangen menu (prijzen bovenaan) of als à la carte gerecht. De à la carte prijzen staan achter de gerechten benoemd. Op vrijdag & zaterdag serveren wij enkel ons menu.
Indien er sprake is van dieetwensen of allergieën vernemen wij dit graag bij reservering, zodat onze keuken hier tijdig mee aan de slag kan. Ter plekke doorgegeven dieetwensen of allergieën kunnen resulteren in een beperking van de te kiezen gerechten.
(V) = vegetarisch